Blood,Tears&Gold

Saker är jobbiga just nu. Jag sliter med kaos inuti, mycket tankar och känslor. Ångest & oro. Därför står bloggen stilla just nu. Maybe I'll be back. När jag hamnat rätt igen.

Favorite Love

"I want you safe... and I want you around for a long time."
"And here I thought I finally get rid of you"
"Not until I say so"
"This was the best night of my life. "
"Even if it was ridiculously romantic."
"Sunshine, how did I ever get along without you? "
"You didn't."
<3<3<3

One day in Sweden

Eller ja, Charlottenberg räknas väl nästan inte till Sverige så nära norska gränsen som det ligger. Men, där har jag varit idag i alla fall. På hederlig Harrytur! Nu har vi fyllt frysen med härlig vegetarisk mat, har pinsamt stora godispåsar (seriöst, jag tänkte ta en bild på dom men skäms för mycket för att dom är så stora haha) i godteriskuffa och annat smått och gott att fylla skafferiet med! Äta på McDonalds fick vi till med, jag äter skräpmat väldigt sällan och varje gång känner jag "fan, så gott är det inte". Hm, antar att det är ett sunt tecken.
Nu halvligger jag i soffan med datorn i knät och fryser. Har frusit hela dagen, undrar om jag inte har något skit i kroppen alltså :/ Har verkligen inte tid att bli förkyld nu just när denna praktikperiod börjar. Tjocka kläder, filtar och annat hjälper inte det minsta.

Vi ska iväg till min svägerska och hennes man ikväll på en liten spelkväll senare, fram till det ska jag mysläsa ett par svenska tidningar och försöka få upp lite värme i kroppen. Imorn börjar jobbhelg!

So Long. <3

Dagens kläder, enkel outfit med jeans från Vila, Boots från Bussola, tshirt Gina, kofta Cubus.

Just nu i soffan.

RSS 2.0