Lloret de Mar

I september var jag en vecka i Lloret de mar i Spanien! Mötte upp min fina familj på hotellet där och hade en underbar vecka med sol, bad, bra böcker och många skratt tillsammans med dom. Det var så skönt med en veckas avkoppling och semester, en chans att ladda batterierna lite. Lloret de mar gav inget jättespeciellt intryck men vi var aldrig i själva "kärnan" heller. Vi bodde på ett fint hotell med stoor pool och härlig poolbar. Stranden låg bara 800m bort och vattnet var varmt. Det var dock väldigt tvärdjupt. Vi var ju inte där under högsäsong och det var faktiskt skönt, massor med platser vid poolen & havet. Vi hade all inclusive och tyvärr var maten på hotellet inte så bra :/ Vet inte om det är för att det inte var högsäsong eller om det alltid är så. För mig som vegetarian fanns det i princip bara pommes och kanske någon pasta att äta och de andra tyckte maten smakade ganska lite. En kväll gick vi ut och åt middag och då fick jag supergod mat däremot! En dag tog vi turen in till Barcelona (som låg ca 6-7 mil bort) och traskade runt lite. Tyvärr var det någon helgon dag så det mesta var stängt. Men vi fick i alla fall kika på Sagrada Familia & fikat på Starbucks. Då var vi nöjda, haha!

NU kommer i alla fall lite bilder från resan!

Utsikt från vår balkong över poolområdet!

Mina systrar och jag <3

Fantastisk fasad på ett hus i Barcelona! Disneykänsla!

Jag lekte lite med en effekt på min kamera och tog denna bild, tycker den blev ganska cool!

Sagrada Familia!

& leaving! Med fönsterplats båda vägarna, kaching!

Andra medier...

Kan ju nämna att jag uppdaterar liite oftare på instagram & nu även twitter för er som tycker jag är trög här ;)

Instagram : derlan
Twitter: ariverderla

Så, följ mig där vetja :)


På stränga order...

Av best friend måste jag visst blogga oftare. Kan ju se själv att det inte varit många inlägg här senaste tid, ibland stoppar jag bara upp. Har ingen inspiration och känslan av att jag har inget att säga. Men förstår ju också att det kan vara fint för vänner & familj hemma att bara se & höra att jag mår bra, att livet går sin lilla gång och höra om jag ev. gör något kul. Det är bara så överväldigande mycket vardag ibland. Jobb, äta, sova, jobb, äta, sova. Film & tv serier. Jag har varit så trött sista tiden och inte haft speciellt mycket energi till övers. Nu har jag börjat äta ett b-vitamin tillskott igen så vi får se om det kan hjälpa lite. Sen ska jag försöka träna lite mer än bara den vardagsmotion jag får av att gå till-från jobbet & affären. Som iofs är dryga 3 km varje dag varav hälften är dryyg uppförsbacke men ändå. Jag vet ju att jag mår bättre både i sinnet och i kroppen av att röra mer på mig. Jag blir mer harmonisk, mindre arg och magen mår bättre. Det är bara den där tröskeln man ska ta sig över...

Annars då? Spanien med familjen var toppen. En helg i Tromsö med sweetest M var härligt! Små avbrott i vardagen som ger så mycket. Har inplanerat ett par småturer framöver också som jag tror blir mycket bra. Jag försöker hitta en rytm, ett sätt att hantera saknad efter nära & kära och ett sätt att uppskatta små saker. En bra bok, mys med katterna i soffan, fina färger på träden osv. Går jag och tänker på hur länge sedan det är jag var 'hemma', hur länge det ev. är tills jag träffar mina närmaste igen så blir jag tokig. Jag måste hitta min rytm, min vardag och trivas med det. Några dagar är det lätt, en del dagar omöjligt. Jag är så envis just nu. Ingen ska tala om för mig vad jag ska göra, inte ens jag själv! Ungefär.

Saker att tänka på och reflektera över. Hur man vill ha sitt liv, vart man vill och hur man kan göra det bästa av där man är nu. Just nu ska jag i alla fall krypa ner under en filt i soffan, kolla senaste Supernatural och fortsätta med min stickning.

Lägger in en bild på vackra vackra M & Jag från Tromsö nu i okt.

RSS 2.0