Shutter Island

Nyss kommit hem från bion, där jag sett Shutter Island tillsammans med JK. Tyvärr visades den i den minsta salen (som dem dock kallar "luksussalen" pga. skinnsäten och små bord vid varje säte. Ehm.) så den kom inte helt till sin rätt men samtidigt är det en film jag upplever inte behöver en jättestor skärm heller. Tror nästan denna kan fungera lika bra hemma i soffan som på bio. Dock tycker jag den var värd pengarna! Att gå på bio i Tromsö är alltid en trevlig upplevelse, alla salar har säten man kan luta bakåt, gott om benutrymme och den stora salen, 1:an är en av de största och bästa biosalar jag någonsin varit i. Om inte den allra bästa. Tillbaka till filmen, jag gillar filmer som inte ger dig svaren i en liten ask. Filmer där du måste tänka lite själv och gärna sitter kvar med känslan av att "hur var det nu?". Jag har inte läst boken (Patient 67 av Dennis Lehane) men fick lite lust att göra det nu. Det får bli ett senare projekt med tanke på de redan drygt 40 olästa böcker som väntar i min bokhylla... Nåväl. Leonardo DiCaprio gjorde ett bra jobb och även Mark Ruffalo som jag vanligtvis kan ha lite svårt för var bra. But, I don't wanna spoil it for anyone so I'll stop here.
Tidigare idag var jag på promenad runt sjön som ligger mitt uppe på ön ungefär. Det är vår klassiska runda och lagom långt för att ta ett-två-tre varv beroende på tid och humör. Vi har sett sjön genom alla fyra årstider nu och det är nästan om vår-vintern den är som vackrast. Med solen som gör att snön glittrar. På sommaren är den ärligt talat mer ett...träsk anyways. Idag blev det bara ett varv men jag satt också på en bänk och lät solen värma ansiktet i en kvart eller så. Härligt och energigivande.


Nu ska jag och M kolla några avsnitt av Supernatural. It's getting better and better. :)

Moto Boy

Ah, Moto Boy är på Nyhetsmorgon. Fortfarande underbar, fortfarande sjunger han så att det träffar mig rakt i hjärtat.


Jag blir ju knäpp

Får inte till inläggsrubriken som jag vill. Vad jag än gör i html koder ändras inget här. Något måste ju jag göra fel men jag blir fan tokig av att inte förstå. Gaah.
Och hur i hela världen får jag bort länkarna till Allers & det andra tramset? Detta är ju bara frusterande. *suck*

Hilfe? Somebody?

Death and all his friends

Myser ensam hemma vilket är extremt ovanligt. Jag är aldrig ensam om kvällarna och detta känns lyxigt. Jag tycker om att vara ensam ibland, när det är självvald ensamhet. Kom då på att jag skulle fixa lite på den blogg jag haft väldigt länge utan att använda. Fastnade såklart i html-träsket och har fortfarande inte kommit upp. Måste det vara så svårt? Eller kanske jag bara är dum. Får i alla fall inte till hälften av allt jag vill och perfektionist som jag är tycker jag inte om att börja posta utan att ha allt 'ordnat'. Nåväl, nu blir det ett inlägg ändå, mest för att jag ska se hur inläggen blir att se ut och om jag ska pilla lite på den html-koden också.

Musiken för tillfället är Coldplay, Viva La Vida albumet. Några riktigt bra låtar där.

Provar lägga in en bild också bara för att riktigt testa här...

So long ♥

RSS 2.0