SPN


Första Advent

Sedan i torsdags morse har jag varit dygnförkyld men idag börjar det äntligen släppa. Fredag var jag helt utslådd och orkade ingenting annat än ligga på soffan. Igår kom Jons systerdotter till oss för att vara här till idag. Så då var det bara att ta sig samman lite och vara duktig moster. Vi bakade pepparkakor med henne och lekte massor. En riktigt fin dag, hon är verkligen en härlig unge. Somnade gjorde hon vid halv åtta tiden på kvällen så då hade jag och J lite tid för mys & film själva också. Sova däremot var ingen höjdare, hon sov mellan oss men knölade så mycket runt så jag vaknade vid 2 och då var det omöjligt att somna om. Till slut gick jag bara upp och satt och läste färdigt Patti Smith - Just Kids. Sov på soffan en liten timme mellan 6-7. Yay. Lika bra att förbereda sig dock för imorn är det jobb igen och jag har det fantastiska passet då jag börjar 03.55. Så, upp 02.45 inatt, hurra!

Nu är gullungen ute och leker med J och jag har satt en deg. Ska baka saffransbullar senare idag tänkte jag :) Det är ju trots allt första advent. Sen måste jag traska ner till jobbet en tur idag för att läsa ikapp viktiga mail och ordrar. Har inte såå lust att gå upp en halvtimme tidigare inatt för att göra det hehe. Solen skiner dock och det är 7 grader varmt så det blir nog en fin liten promenad. Jag längtar tills jag tagit stygnen på tån så jag kan gå ordentliga promenader igen!

Hoppas ni alla har en jättefin första advent. Var med era nära & kära. <3

Pepparkakebak igår! Det är viktig att ha mössa så man inte får hår i degen :P

Finaste J & Finaste T är duktiga med tandborstningen. <3

Mantra

Jag är bra. Jag är stark. Jag är viktig för många. Jag är vacker. Jag är smart. Jag är en bra vän. Jag är en fin flickvän. Jag är duktig på mitt jobb. 

Jag är värdefull. Jag är värdefull. Jag är värdefull.

Uttråkad & lite galen

Nu är det en vecka sedan jag opererade min tå och har sedan dess suttit mer eller mindre planterad i soffan. Första dagarna kunde jag inte stå utan att det gjorde så förbannat ont. Det har blivit bättre såklart, det läker fint och såret ser bra ut. Men. Jag kan ju fortfarande inte gå heeelt bra på foten utan belastar så att tån ska slippa ta hela smällen. Sko har jag inte ens vågat tänka på då det svider i stygnen och stramar i såret bara av att gå i sockar. :( Så idag ska jag ringa doktorn och får säkert komma in där för en koll. Blir mest troligt sjukskriven ett tag till för att gå  timmar på tåget som kränger och svänger i tajta skor känns ju inte helt aktuellt. Fan. Jag hade hoppats att detta skulle gå ganska fort för är det något jag verkligen inte är duktig på så är det att sitta still i soffan. Jag blir så uttråkad, rastlös, ångestig, sover dåligt och bara allmänt bläh. Men jag ser ju att jag inte kan jobba just nu och det är ju dumt om jag pressar mig själv och såret går upp igen eller något :/


Så här sitter jag och försöker fylla dagarna med tvserier, film, stickning, ljudbok, kattmys & surfande. Tjoho. Låt oss hoppas att jag aldrig bryter benet....

Lägger in bild på the kittehs för dom är mycket sötare än vad jag är just nu. Bilden tog bästa Mariam i somras!

Hej å Hå

Sitter vid A-H's köksbord med min ipad medan hon sminkar sig lite. Tänkte prova att blogga från den! Resan igår gick bra förutom att jag tappade en av mina fina fina trä-stickpinnar ner på sidan sv sätet och den försvann! Jag låg seriöst på bussgolvet (ew) och letade men den var lost forever. Så när Ann-Helen hämtade mig fick hon köra till närmaste garnbutik som jag googlat fram så ja kunde springa in och köpa nya hehe. Är tyvärr förkyld nu med ont i halsen och känner mig lite halvfebrig. Det stopper oss inte dock, igår var vi på ett köpcentrum och strosade runt + FIKADE! Viktigast! Hemma dansade vi till Wii dancemat, spelade guitar hero och drack vin. Fin fin dag! Nu ska vi strax in till närmaste stad och shoppa lite (jag är mest inställd på eh, garn och böcker som vanligt. Kul tjej hej!) och sen hälsa på hennes föräldrar! Men först ska väl A-H plåga mig lite mer med hennes hangup låt just nu - Mistletoe med Justin Bieber. * twitchy eye* , jag förlåter henne dock för det eftersom hon är så underbar ;)
So long!

Mot Sherwoodskogen

Eller Örebro i alla fall! Ska gå ner till tåget snart och sen ta bussen från Oslo - Örebro 08.50. Så vid 13.40 idag kommer jag vara i Örebro och hos min fina vän Ann-Helen! Hon är den av mina vänner jag känt allra längst, helt sedan vi var små skitungar på 4-5. Nu är det över 2 år sedan vi sågs vilket är alltför länge. Ska bli jättekul att ses igen och mysa en hel helg!

So Long & Ha en jättefin helg allihopa! <3

Jag nu på morgonen med min frukost. Reser i min stora sköna stickade tröja från Lindex.

Onsdagsmusik

Jag steg upp 02.30 inatt för att jobba och är laaagom trött nu. (trots för drygt 1 timmes sömn på soffan nu när jag kom hem). På första tåget hade lokföraren med sig sin radio och då kom denna sång upp. Tyckte den var fin, lagom så där på morgonen/natten och jag Schazam:ade (app på mobilen som lyssnar av en sång och sedan kommer det upp artist+låt) den och fick fram att det var denna. Nice. Norsk är han visst också!


Jobbhelg

Jobbar hela denna helgen och enda fram till torsdag. Intensiv och ganska utmattande jobbperiod. Som tur var dyker den bara upp var 9:e vecka i mitt schema. Har inte mycket energi till övers för annat. Promenerar de flesta dagar, en liten tur i alla fall. Myser i soffan med min stickning och tv serier. Äter god mat med min käre man. Gosar med katterna. Leker med min nya ipad....

Jag har dock något fint att se fram emot!! Efter jobbet på torsdag har jag nämligen ledigt fre-sön och då tar jag bussen till Örebro och hälsar på bästa Ann-Helen! Att träffa sina vänner, sina nära & kära är verkligen energikickar! Jag hade det såå bra i Gbg förra helgen, Halloweenparty på Chalmers var toppen. Speciellt kul eftersom nästan alla var utklädda! Mindre kul var att en person klätt sig ut till clownen "IT" och jag freakade ut lite grann. Det finns inget mer otäckt, ingen rädsla som är mer irrationell men ack så verkligen ändå för mig. Helgen i helhet var i alla fall super och jag åkte hem med pepp & en varm känsla i kroppen.

Dags att käka lång söndagsfrukost med Love & se senaste eppiet av Merlin & Grimm!

So Long!

Jag på Halloweenfesten! (hade även glugg mellan framtänderna för mer äkta känsla men det syns inte här!)

Ny leksak....

Jag unnade mig själv en tidig julklapp i torsdags och införskaffade en Ipad! Yay!
(hej fräsha osminkade tjej som jobbar seent hela helgen! haha!)

RSS 2.0