Off to JeanieBeanie

Nu drar jag till Gjövik för att bo hos Jeanie till söndag. Imorn har vi en stor fest med jobbet, Gjövikbanen fyller 5 år. Då ska vi ut med en gammal ångbåt först och sen finmiddag på ett hotell. Det blir toppen tror jag och jag har såå fin klänning som jag ska ha. Längtar till att få använda den. Festen är inte förrän imorn alltså men jag åker till gjövik redan ikväll så kan vi se film, prata skit och hänga en dag extra.

So Long! <3


Jag nu, röda läppar, håret i en knut och scarves.

Da var det fri gitt!

Då var det HEEELG! :D Så härligt med fyra dagars ledigt framför sig. Jag älskar verkligen mitt jobb men kan inte förneka att det är skönt att vara ledig ibland också. Kom hem för ca 1 timme sedan har och nu pratat länge med mamma på Skype (skype är ju kung), ätit ahlgrens bilar salt och målat naglarna. Ska snart sova för att vakna pigg och utvilad inte alltför sent imorgon.

Bjuder på en bild från i lördags. Jag & JeanieBeanie på Farmers Market. Vi åt våfflor, nam!


Natti Natti!

Onsdagsmusik


God morgon vackra höst

Plötsligt har vi nu igår och idag såhär underbara höstdagar. Med varm sol, klar luft och gulnande blad. Jag jobbar såklart men hoppas hoppas det håller i sig. Härligt är det i alla fall så länge det varar!
I söndags var vi till sverige en tur och handlade mat & godis. Så nu är skafferiet och frysen välfyllda igen! Jag njuter av en god frukost med egenbakat glutenfritt LCHF "bröd" med ost och ekologisk hallonsylt ( köpt på farmers market!), apelsinjuice och kaffe. Nam Nam. Jobbar bara tre dagar denna vecka, må-on sen är jag ledig to-sön. Så skönt :) Nu ska jag till tonerna av Fleetwood Mac's Album Rumours städa lite. Tack för musiktipset Mariam!

Älskar speciellt denna :

Inte bästa kvaliteten men jag gillar ändå den mest.

Vackra Kvinnor #1

Julianne Moore.



Farmers Market

Idag ska jag med bästa Jeanie & hennes Steinar på en slags Farmers Market i Brandbu/Tingelstad. Av vad jag förstått så är det en kvinna som driver en gård där med blommor, hemmagjorda sylter osv som nu har en slags marknad där flera ska komma och ställa ut/visa grejer. Tror det kan bli jättemysigt och jag hoppas på att hitta fina hemmagjorda saker att köpa. Kul att komma ut av lägenheten lite i alla fall. Igår var jag bara hemma och JK kom över, vi såg film. "Insidious" och den var jättehemsk, jag hade faktiskt lite svårt att somna igårkväll :/

Såhär ser jag ut idag:

Det har regnat så mycket här sista tiden så jag satsar på gummistövlar! Ska vi traska runt på en gård lär det vara
blött i gräset eller lerigt!

Ledig dag & Asker tur

Idag är jag ledig,weo! Bestämde mig igår för att åka ut till Asker idag och hälsa på mina kusiner där. Farmor är också där just nu så då får jag träffa henne också! Har egentligen en del saker jag behöver göra här men hey, har hela helgen ledig utan planer så det hinner jag nog. Farmor har med en del saker dit från mamma också så jag ska ta med min lilla resväska för att få hem så mycket som möjligt. Bland annat gardiner till vardagsrummet :D Ska visa bilder av hur det ser ut här någon dag.
Nu måste jag springa till tåget, komiskt att en konduktör alltid är ute sent till tåget hehe.


Jag nu, har såklart på mig min älskade klocka från Guess! En present till mig själv för att jag klarade konduktörskolan! :)

Amazing!


Singelliv

Är inte alltid spännande, glamouröst, fullt med möjligheter. Det kan också vara att sitta på golvet framför laptopen i en stor fluffig rosa tröja från coop och äta bränd pasta med pastasås direkt ur kastrullen. Nice.

Kapade 5 cm på håret idag hos frissan, skönt!

Musika



Så jävla bäst helt enkelt.

Shoulder cat, shoulder cat, why are you so weird, shoulder cat?



Jobbhelg

Jag jobbar tidigt hela helgen och har ganska långa arbetspass så energinivån är inte på topp just nu. Efter jobbet idag sov jag en timme bara för att orka vara vaken till typ 9 ikväll. Imorgon kan jag dock sova helt till 05.45! Sovmorgon ju ;) Trivs ändå med att jobba helg, har inte så mycket annat för mig oavsett. Så helgen är mycket lugn, förutom att jobba har jag kollat film igårkväll (Eat Pray Love - jättebra!) och småstädat lite. Jag vill egentligen ut i skogen och se om det finns några bär eller lite svamp men har inte haft energi till det. Får se hur jag känner mig imorgon eftermiddag. Skulle vara trevligt med lite blåbär och vildhallon i frysen!

Ska äta snart (mhm, längtar till min mat! Potatis,soltorkad tomat,bönor,majs,lök massa kryddor i foliepaket i ugnen) och välja ut kvällens film, funderar på 127 Hours, Rango eller Priest. Någon som har sett någon av dom och kan tipsa? Har lust att gå på bio med, vill se både Super 8 och The Rise of the Planet of the Apes! Får försöka ragga upp biosällskap och se dem någon dag. Annars funkar det ju med bio ensam också, det har jag provat en gång i Tromsö och det var ändå nice.

Hoppas alla har en fin helg. Tänker på er och saknar er mina Nära & Kära.
<3

Bild från förra helgen

Magic

Jag har jobbat färdigt för idag och ska snart göra mig klar för att åka till min JeanieBeanie!! Ska tillbringa kvällen och imorgon där. Längesedan vi hängde nu så jag ser fram emot det massor! Det har regnat hela dagen och spöregnar fortfarande, usch. Lägger in denna härliga låt att lysa upp dagen med.




Ich bin so müde

Helgen var fantastisk. Superbra. Jag skrattade mer än jag gjort på väldigt länge. Vi hängde inne i Oslo, kollade film, pratade om allt och inget och bara var. That's what friendship is all about. Nu hoppas jag att jag kan hälsa på Mariam i LA till våren, that would be great!
Har jobbat tidigt nu två dagar och är så trött. Tänker redan med skräck på skoltiden då jag gick upp kl 4 varje dag varje vecka (utom då jag hade praktik). Nu har jag gjort det två dagar och känner mig som moosch. Upp tidigt imorn med men är färdig redan 11.40 och då är jag ledig till fredag morgon. Ska snart lägga mig, får ändå inte gjort något när jag är såhär trött. Bättre att sova ordentligt och vara piggare imorn.

Seriöst, min hjärna fungerar inte. Godnatt.

Meeting Mimi

Nu ska jag snart dra in till Oslo för att möta bästa Mimi som kommer hit idag. Vi har inte träffats sedan sommaren 2008 så det är fan på tiden! Men jag har ju bott i tromsö, sen här och hon pluggar i L.A. Jag är så glad att vi kunde hitta en helg det passade för båda nu.
Off Naaau, So long!



Kom sommaren nu?

Det har varit skitväder här HELA sommaren. Not kidding, det har fasiken regnat 6/7 dagar varje vecka! I mitten på juli var det 3 grader!!! på gjövik en morgon. En kollega till mig skrapade is på bilen mitt i juli också. Då blir man lite frustrerad. Var är sommaren? Så nu, har det varit tre kanondagar med över 20 grader och klibbande värme. Gissa vem som jobbat? That's right, Me! Gissa vad dom har spått för väder i helgen när jag är ledig fre-sön? Oh yes, regn!
Typiskt.

Imorse steg jag upp lite tidigare och gick ut på en härlig morgonpromenad. Behöver verkligen komma ut i naturen och röra mig för att må bra. Älskar speciellt att gå tidigt på morgonen innan så många är uppe, djuren är aktiva och solen värmen sådär lagom. En timme blev det och hittade en okej runda att gå. Ska dock försöka hitta fler fina promenadrundor här, gärna mest möjligt på grusväg och i skog. Bor ju i riktigt böljande landskap så det blir fin motion med mycket uppför-nerför backar i alla fall. Nu efter jobbet slängde jag mig på en filt i eftermiddagsolen och pratade med bästa Marie i telefon. Försöker fördriva kvällarna bäst jag kan, det är jäkligt ensamt här :/ Har ätit middag nu i alla fall, pratat med pappa i tele och ska diska nu innan jag ser senaste True Blood. Låter som en plan va?

Har inga bilder från imorse men här är några bilder från i höstas när jag promenerade massor på gran.



So Long <3


Viva La Gbg

Haallå, I'm back from the G to the B to the G!
Har haft en jättehärlig helg med massor av sol, skratt, trevliga människor och vin. Vi har ätit precis vad vi har haft lust på (så,,, max, cupcakes, pannkakor, ben&jerrys, fika osv. Nam!), vi festade både fredag + lördagen och jag har haft så kul! Superväder hela tiden och jag har njutit så mycket av att bara få vara social! Inser ju att jag MÅSTE fixa en umgängeskrets här eller flytta. Man måste ha vänner man kan hitta på saker med, träffa och bara hänga med runt sig. Alla av Antons vänner var väldigt trevliga och släppte in mig direkt. Fina människor.

Kom hem ca halv ett inatt och har jobbat idag så nu är jag ganska trött. Har fixat en del här hemma efter jobbet och nu ska jag bara sjunka ner i soffan med min bok och en kopp te. Borde egentligen torka golvet på badet samt duscha katterna men hey, det kommer en dag imorn med.

Nu lite bilder från helgen:

Bästa Anton & Jag på födelsedagsfest på fredagen.

Jag & en söt tjej jag tror heter Lisa lekte med fina hattar.

På lördagen traskade jag & Anton till ett ställe i gbg som säljer hemmagjorde cupcakes. Vi köpte en av varje sort och satte oss på en sten med härlig utsikt och njöt! Den vita var bäst, vanilj. Mmm.

Anton!

Jag! (ja, jag har fotat mig själv, Anton var upptagen med cupcakesen!)

Lördagkväll var det pizza, vin, öl och mys vid en å med Anton & några vänner till han. Här Jonathan, underbar kille!

Tack Anton & all the friends I met för en toppenhelg! När blir nästa gång? ;)

RSS 2.0