En hemlig deal?

Jag är bombsäker på att Neytiri och JonK har ett hemligt avtal. För varje dag när vi ätit middag och han tagit sin sista tugga kommer hon och lägger sig på hans axlar. Every time. Vilket gör det så smidigt för honom att säga "jag kan inte hjälpa till att duka av för nu ligger ju katten här...".
Seriöst! Hon gör det ALDRIG på mig. Jag tror han mutar henne med något godis.

Kolla in teamet alltså.

Dom ser ju lagom nöjda ut båda två alltså.

Älsklingar.

När Neytiri ska hjälpa till

Neytiri tycker att jag behöver hjälp när jag pluggar tåglinjer, stationsnamn, biljettbestämmelser, signaler osv.
Här är hennes bidrag under kvällen.
Det är här du ska läsa Matte. Just här, under min röv.


Du behövde inte pennan sa du? Flott, då tar jag den med mig...


Nam nam, ekorr-katten in action.


Men se så mysigt vi har det nu. <3

Bloggen lider

Just nu är mina dagar... intensiva. Jag stiger upp 04.15 varje morgon, skyndar mig iväg till tåget och sover in till Oslo. Sitter och hänger på Oslo S nästan en timme (värsta tiden på dagen, tur att både jag & Jeanette stickar.) Tar tåg till Drammen, sover lite där med. Går till skolan i ISKALL vind varje dag, drammen är nu top 10 ställen jag aldrig vill bo. Kommer in på skolan, fryyyser! Sitter och väntar där en halvtimme innan resten av klassen dyker upp och vi börjar skoldagen vid 08.45. Lektioner fram till 15.20 och sen nästan hela procedyren hem. Så jag är hemma vid 18.30 på kvällarna och då är jag oftast helt körd. Då har jag dessutom läxor att göra, en pojkvän att hinna hälsa på ibland och en katt + ett hem att ta hand om. Eh. Omöjligt som ni förstår. Just nu måste jag prioritera skolan och ja, det kommer vara dom troligen minst sociala månaderna i mitt liv men så får det bli. Den lilla överskottsenergi jag har på helgerna tex. går till att göra ovannämnda saker jag inte får gjort annars. Så det kommer bli glest mellan inläggen här nu, hoppas ni förstår det. Så tittar jag in ibland och skriver när jag har tid och framför allt- lust. :)

Dags att sticka till tåget nu, om 7 månader är jag i alla fall konduktör. (om jag klarar alla prov osv men det är klart jag gör!)

So Long. <3

Ps. Det är fortfarande fuckings -20 grader ute varje dag. D:

Bara -16 idag

Igår var det -25 när jag traskade till tåget på morgonen, fy fasen så kallt. Dagens -16 kommer ju vara rena barnleken hehe. Första skoldagen igår var jättebra, vi är 13 stk i klassen och det verkar vara ett härligt gäng. Igår hade vi mest introduktion, träffa lärarna, lära känna varandra lekar osv. Idag ska vi vara i Oslo hela dagen och prova ut uniformer samt få guidad tour runt på Oslo S och Nationaltheatret (en annan station i Oslo). Sen imorgon har vi första "riktiga" skoldagen med lektioner i ett klassrum. Ser fram emot det också, jag är så peppad på det här och vill bara börja plugga nu!
Hoppas ni får en fin torsdag.
So Long <3

Snake Ring

Jag älskar min orm-ring som jag beställt från Style By Tyra. Det finns många snygga smycken där och jag har letat efter den perfekta ormringen ända sedan jag såg en på Korfu som jag inte köpte och sen ångrade mig massor. Så bra att dom skickar till Norge också och paketet kom efter bara ett par dagar. Super!

RSS 2.0