Lediga dagar går alltför fort!

Här är i alla fall veckans filmtips!


Den såg vi idag, riktigt bra! Har även sett norska Robinson och ätit smarrig hemgjord pizza. Nu har JK cyklat hem till sig och jag ska sova. Upp för jobb runt 04.00 inatt.

Natti Natti!

A lazy Weekend

Detta är en härligt lat helg utan måsten och bara göra vad man har lust på. Igår cyklade jag & min käre till en liten ort i närheten där vi åt mjukglass, spanade in ett tivoli och köpte disneyklistermärken. Lovely. Vädret var underbart och det var jätteskönt att cykla. God indisk middag, filmmys och godis senare. (såg dock en riktigt dålig film - Bridesmaids. Urk!)

Idag är det tråkväder ute med regn och grått. Då passar det ypperligt att ligga inne, baka cupcakes, få besök av svägerska+ barn och läsa i körkortsboken. Tror det är vad dagen kommer innehålla. :)

Lazy weekend tycker fina Lucy också är en jättebra idé.

What a boy!


Busy with looove

Ja, jag har varit supertrög denna gång. Kanske för att jag jobbat massor. Kanske för att jag vet att flera vill se klänningsbilder från festen och well, jag har inga. Mitt i allt glömde vi liksom och ta dom här fina bilderna på hela klänningen. Jag har en på mobilen dock, kanske kan ladda upp den senare. Men kanske jag framför allt inte bloggat på grund av att jag varit upptagen med kärlek. Jag & min man har hittat tillbaka till varandra och insett att vi är nog menade för varandra. Plötsligt en dag kände jag bara men shit, detta är ju my man, vad håller jag på med? Något sådant. Anyways, I'm sehr happy.

Jag gick upp 02.45 inatt för jobb så jag är lagom mosig just nu. Så därför nöjer jag mig med detta korta inlägget och hoppas jag kommer tillbaka mer upplagd senare.

Här är i alla fall en bild på mig & Jeanie från festen. Yay!

So Long, Tschüss!

RSS 2.0