Today I'm wearing this

Blus/tröja - Culture
Leggins - Cubus
Knästrumpor - Culture

Det där med sockar...

Dom är ju så lätta att sticka! Det går ju så fort! Två par sockar utan ägare ligger i min bokhylla just nu. Hm. Är sugen på att sticka ett till par i det rosa/grå garnet för det är så mjukt och härligt. JK's syster väntar en liten bebis som ska komma i början på april, då passar väl raggsockar bra? Eh.

Hylla pannband!

Pannband är inte bara för tanter, det är supersnyggt, praktiskt då det ej förstör frisyrer på samma sätt som mössa och så blir det inte så varmt heller.
Jag tänker glida runt och vara söt i mitt nya turkosa pannband resten av vintern i alla fall. :)

Smått, Gott & Köpt

Tänkte visa några av mina senaste fynd!
Först ut är ett supernice läppstift, det är i färgen nude men jag kommer fasen inte ihåg vilket märke det är, har klarat att pilla bort lappen från hylsan... Jag tror det är Maybelline. Det är i alla fall perfekt som vardagsläppstift som ger en varm naturlig färg.


Var lite tveksam till byxor med hög midja men eftersom jag gillar kjolar som sitter i midjan tänkte jag testa. Dessa byxor gillar jag, dom sitter fint och passar till allt! Vila är märket.


Här har vi två av dagens investeringar! En supergod parfym från Chanel samt världens bästa concealer från Yves Saint Laurent!


Lite lyx i livet måste man tillåta sig <3

Klarat prov för etappe 3 - Check!

PHEW! Det har varit sjukt intensiva dagar sista tiden med massor av plugg, hotellvistelse, plugghelg hos min fina vän Jeanette och ja - väldigt skolfokuserat. Igår hade vi examen för etappe 3 och jag klarade det! Jiha! Jag är stolt och glad, det är skönt att veta att allt ens slit lönar sig. Nu har vi några dagar med lite interna upplägg (de andra i klassen har materialkurs men det har jag & Jeanette redan haft) så det blir lite kortare dagar. Sedan på onsdag i nästa vecka startar denna period med praktik. Nu ska vi inte gå tillsammans med en vägledare utan gå självständigt som assistanse i tåget. Det ska bli jättekul att komma sig ut i tåget igen, jag är peppad!

Ligger fortfarande lite efter med sömn så denna kväll ska jag spendera i soffan med en bra bok (har börjat på bok nummer 4 i Vampire Academy serien och det är så bra! Kan även rekommendera Liza Marklund&James Patterson's samarbete "The Postcard Killers" - grymt bra! ) och en kopp te.
Hoppas ni har det bra denna onsdagskväll!
So Long <3

Flickan & Pälsmössan




Pälsmössa - NSB

In my uniform

Idag ska vi mötas på Oslo S med skolan! Vi ska göra ett studiebesök samt gå evakueringsgångarna på Nationaltheatret. Numera när vi möter inne i Oslo är det uniform på som gäller! Jag valde kjolen, den stickade västen samt stickade jackan idag. Varmt och skönt!
Såå skönt att sova två timmar längre dessutom vilket jag kan göra när vi ska mötas i Oslo. Härligt! Har haft en jättemysig helg, kanske kommer ett inlägg om det senare.

Nu ska jag gå till tåget!
Ha en fin dag <3


Les temps sont durs pour les rêveurs

Sommaren 2006
Fotograf - Mikael Andersson

Skirt & Red Lips

I onsdags ville jag vara lite fin på skolan så då tog jag på mig min fina kjol (från H&M tror jag, den är ganska gammal), mina snygga röda El Naturalista skor och smällde på lite rött läppstift.
Bilderna är tagna på hotellet i Drammen ( vi bodde där må- on pga. extra långa skoldagar) och med min iphone, därav den lite dåliga kvaliteten.


Red Lips are hot!

KattBebisar

Jag har haft kontakt med en uppfödare av Devons ett tag och nu har hennes katt fått en kull små bebisar. 4 hanar och 2 honor. Jag & JK ska ev. köpa en hona av henne. :) Vi ska vänta och se lite hur dom utvecklas men om allt ser bra ut ska vi få tinga en. Så spännande! Då kommer Neytiri kanske få en liten vän någon gång i april-maj.
Dom börjar bli riktigt söta nu och jag längtar tills dom öppnar ögonen - då är dom allra sötast!

Här är bild på dom två små tjejerna! Vill se ni fler bilder gå in på www.angelrex.blogg.no!

Jadis!

Lucy!
<3

Sonntag Angst

Visst hör lite ångest till söndagar? Jag känner mig alltid rastlös, orolig och lite lätt ångestfull varje söndag. Och det är även när jag jobbar helger också. Weird.
Idag har jag & Jon varit på långpromenad med Tomine, jag har bakat gammeldags havreflarn med chokladsmörkräm och surfat i timmar på nelly.com, asos.com och diverse bloggar. Såklart när jag inte har pengar är jag så shoppingsugen att jag nästan svimmar av allt fint som finns.

Jag packar & grejar ikväll, ska spendera två dagar på hotell i drammen nu. Vi ska ha Brann & Beredskaps kurs måndag+tisdag vilket innebär extra långa skoldagar. Då får vi tack och lov hotell så vi slipper pendla just dom dagarna.

Nlä, små små djur äter i min mage. Bäst att packa klart och lägga sig.
So long.

Amelie Jacket

Tydligen har Gina Tricot gjort en jacka som heter Amelie. Ikke värst.
Den var inte så dum heller! Jag letar efter en ny vårjacka som är halvlång, kanske denna?


http://www.ginatricot.com/no/kolleksjon/ccollection-p0.html#product_122158

Ett tråkigt beslut

Lördag kväll och jag sitter i soffan och myser. Har haft en intensiv vecka med praktik må-to, skola fredag och så jobb på gate 8 idag. Är ganska slut nu. Jag har tagit beslutet att sluta på Gate 8, i alla fall tillfälligt. Det känns jättetråkigt för jag trivs så bra och tycker det är kul. Har försökt få till det så länge som möjligt men nu går det inte längre. Skolan kräver för mycket och jag har helt enkelt inte tid. Jag kör slut på mig själv. Så därför ska jag inte jobba mer där just nu. Det kan hända att jag tar någon enstaka dag om jag känner att jag har lust och tid men jag tror inte det blir något förrän skolan är färdig i alla fall. Efter det kan jag tänka mig att jobba 1-2 dagar i månaden bara för att det är så himla roligt. Det var i alla fall tungt och tråkigt att gå därifrån idag, sista dagen. Vi har dessutom fått in så mycket nya snygga vårkläder så jag blir halvt tokig. Har inga pengar kvar denna månad att lyxa mig med dock så jag får bara drömma.

Nu ska jag muntra upp mig själv med lite chips och mitt nya stickprojekt!

Bjuder på en bild från igårmorse. Har min nya skjorta från Gina Tricot som jag köpte i Sverige i julas, har inte använt den förrän igår. Man ser den inte så bra men den är i alla fall jättefin. :)


JAG LÄNGTAR

"Born This Way" - Single 13.02.11



RSS 2.0