Tung Helg

Jag har haft en jättetuff helg med mycket magont. Har kräkts och vart dålig tre dagar i rad nu, kroppen blir lite sliten av det. Känner mig så frustrerad och arg. Ska till doktorn imorn på drop-in och försöka få något att hända. Jag vet inte vad då jag redan gjort alla tester som finns osv. Men kanske jag kan få remiss till en specialist. Det måste finnas fler olika mediciner att prova också, nu sitter mina besvär mest längre ner i magen och de mediciner jag har sedan förr är mer för magsäcken. Ska även försöka få något starkare smärtstillande medel jag kan ta när jag blir dålig. Har legat på soffan med sådana kramper i helgen att jag bara vill skrika.
Fick hoppa över träningen idag, törs inte när magen är så opålitlig. Hinner må både okej,dåligt och riktigt illa under en timme i princip. Har istället legat på soffan, ätit ipren, läst, sett filmen "Memoirs of a Geisha" (rekommenderas!) & sett ett par avsnitt av Dexter.
Resten av kvällen blir läsning och förhoppningsvis inga mer akuta magsmärtor.

Hoppas er helg varit bättre än min!

Love Left
Postat av: Anonym

Ipren är inte bra för magen.

Har läst att du äter väldigt mycket fibrer. Kan också vara en orsak.

2010-06-20 @ 22:15:13
Postat av: Isabella

Hej min vän! Jag mår så dåligt av att höra att du har så ont och inte mår bra :( Önskar att du bodde här så jag fick ta hand om dig och skämma bort dig när du är dålig <3

Jag vet inte... Men har du funderat någon gång om det kan vara endometrios du har? (jag har ingen aning om hur det stavas och vet egentligen inte så mycket om den sjukdomen) Stina (Duvet Peter och Stina..) har ju haft problem med magen typ i 2 års tid, och nu äntligen har hon fått en diagnos. Det är i alla fall det hon har, och har börjat må lite bättre nu när hon får rätt behandling. Tänkte bara, om inte läkarna har kollat det kanske du ska nämna det? Hoppas att du börjar må bättre snart gumman! Vi saknar dig!!!!

2010-06-21 @ 15:33:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0